Remember to live

by Flip Flop Wanderers
1.5K views
Bram & Manon chilling at the beach

Vandaag even een kleine update.
De volgende update over onze laatste dagen in Dubai komt heel snel, 1 dezer dagen.

Maar eerst iets anders.

Want we zijn alweer 10 dagen weg. Dit is misschien niet lang, maar voor ons gaat de tijd echt snel. Het lijkt wel gisteren dat we onze familie uitzwaaiden. 10 dagen geleden was de dag dat we vanuit NL vertrokken om ons volgende avontuur te beginnen. We hadden ontzettend veel zin om te gaan, maar het afscheid was zwaar. Als ik (Manon) er aan terug denk, krijg ik toch weer een rot gevoel in mijn buik.

enjoy-the-little-things

MAAR: Hoe zwaar het afscheid ook was, vanaf dag 1 wisten we al meteen dat het goed is wat we doen. We hebben nu al een geweldige tijd en we zijn nog maar 1,5 week weg. Wat zijn we blij dat we deze reis zijn begonnen.

We voelen ons vrij, blij en bovenal: gelukkig. En dat laatste is juist de reden waarom we zoveel reizen. We voelen ons gelukkig als we onderweg zijn, nieuwe plekken ontdekken en kunnen doen wat we zelf willen.

De vorige reis was Manon nog best vaak depressief, na een zware tijd van tevoren in NL. Maar daar is deze reis helemaal geen sprake, en je wil niet weten hoe ontzettend blij we daar mee zijn. Natuurlijk beseffen we dat het dadelijk wel anders zal zijn als we werk hebben in Perth, maar die vrijheid zal blijven en (hopelijk) ook het geluksgevoel. Want Manon is zelf van binnenuit gewoon erg veranderd, en dat is het belangrijkste.

Deze update is dus even een reminder voor iedereen om te genieten van het leven! Zelf heb ik na jaren eindelijk weer geleerd om dit doen en ik kan nu eindelijk zeggen dat ik weer gelukkig ben, na een lange, zware weg. Dus bij deze aan alle andere mensen die niet lekker in hun vel zitten of depressief zijn: weet dat er hoop is, ook jij kan eruit komen.

Geniet van het leven, het kan allemaal zo voorbij zijn.
Please: don’t let your dreams be dreams!

945

Ps. We beloven dat het volgende verhaal minder serieus wordt 😉

~

Pin it for later

You may also like

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

DON’T MISS OUT!
Subscribe to Flip Flop Wanderers
Get free stuff, exclusive travel tips, the latest travel blogs and more!
SUBSCRIBE
We won't send you spam. Unsubscribe at any time.
close-link
0
    Cart
    Your cart is empty