Travel Story | And that was 2016

by Flip Flop Wanderers
1.5K views
Bram & Manon sitting at the beach with Santa hats on

Bij deze willen wij jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen!

Terugkijkend op 2016 is dit best wel een goed jaar voor ons geweest.
Het jaar begon goed met een heerlijke vakantie naar de warmte.

De rest van het jaar hard gewerkt. Manon leerde haar collega’s en de kinderen steeds beter kennen en had het naar haar zin. Bram kon veel werken bij Hellings.

Tussendoor leuke festivals gehad, carnaval, gezellige avondjes uit met vrienden, weekendjes weg, een vrijgezellenfeest en bruiloft, BBQ’s, kermis, vriendendag á la goede oude tijden herbeleven,  fotoshoots, familie uit Zweden eindelijk weer zien en dagen relaxen in de tuin bij het zwembad met familie en vrienden.

Echt, we hadden ons geen beter jaar kunnen voorstellen als afscheid voor ons grote vertrek. Het doet ons goed dat we deze leuke tijden hebben gehad, want op deze manier denken wij nog vaak met veel plezier terug aan NL. Bedankt lieve vrienden en familie 🙂 We missen jullie!

Dat was wel anders in 2013, toen we op onze eerste wereldreis gingen. Toen moésten we gewoon echt weg uit NL, even wegvluchten van de ellende. Wat deed die wereldreis ons toen goed. Zo anders was het dit jaar, het was bijna jammer om weg te gaan. Bíjna dan he, maar niet helemaal 😉

Afgelopen zomer zijn we helaas niet op vakantie geweest, maar dat was allemaal voor een goed doel: onze wereldreis! Dus keihard werken in de vakantie en druk sparen voor onze reis.

En toen op 30 oktober was dan eindelijk onze grote dag: we gingen voor de 2e keer op wereldreis! Hoe dit afscheid verliep kunnen jullie teruglezen in het verhaal We Made It! Want dat het zwaar was, dat weten jullie ondertussen wel. Maar wat zijn we gelukkig nu we weer op reis zijn! Of ja ‘op reis’; we zijn meer aan een nieuw leven begonnen in Perth. Een leven waarin we een hoop meemaken en verschillende uitdagingen aangaan. Maar vooral ook een leven waarin we genieten!

Dubai was natuurlijk een geweldige stad om te zien en we denken er nog vaak met veel plezier aan terug. De gekheid van de stad, de grote gebouwen, de indrukwekkende cultuur, het klimaat, de mooie marktjes, de fijne stranden, de prachtige uitgestrekte woestijn, de moskeeën: het was allemaal super!

En toen natuurlijk het land waarvoor we terugkwamen: Australia! Het land waar we 2 jaar geleden al een jaar met veel plezier hebben rondgereisd, het land waar we weer naar terug wilden om er te werken en de west-kust te zien. Het is de beste keus die we hebben gemaakt om voor langere tijd in Perth te verblijven. Wij vinden dit echt de leukste stad van Australië. Zoveel warmer, mooier en gezelliger dan Sydney of Melbourne. Hier voelen wij ons thuis!

Dit jaar is Manon ook steeds beter in haar vel gaan zitten, dus je kunt wel zeggen dat dit 1 van de betere jaren in tijden is geweest. Wij zijn in ieder geval blij met hoe dit jaar verlopen is, en het is lang geleden dat we dat hebben kunnen zeggen!

Voor ons zal 2017 vast een goed jaar worden. Een nieuw leven in Perth met werk (voor Bram als engineer en voor Manon hopelijk snel in de kinderopvang), een geweldige omgeving, prachtige stranden, heerlijk weer, surfen, een gezellige stad en hopelijk een hoop nieuwe vrienden! Als het goed is in de tweede helft van het jaar de rest van West-Australië ontdekken, en misschien tussendoor ook nog wel wat vakanties. En daarna? Hopelijk snel naar de Pacific Islands en Zuid-Amerika! Ja, wij hebben goede vooruitzichten! En genoeg dromen!

Hoe was jullie 2016? Was het een top jaar of juist niet?
Wat het ook was:
Let 2017 be the best year ever!

Liefs van ons

~

Pin it for later

You may also like

1 comment

Erna December 31, 2016 - 2:24 am

Bram en Manon,

Gelukkig nieuwjaar en alle goeds voor 2017!!!!

Reply

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

DON’T MISS OUT!
Subscribe to Flip Flop Wanderers
Get free stuff, exclusive travel tips, the latest travel blogs and more!
SUBSCRIBE
We won't send you spam. Unsubscribe at any time.
close-link
0
    Cart
    Your cart is empty